•• UPDATE: nieuwe beursdatum dinsdag 26 april 2022 ••

Het lijkt er nu echt op dat we de goede kant op gaan qua virus. Toch neemt beursorganisator ExpoProof liever geen risico en verplaatst de komende editie van Vakbeurs Sportaccommodaties naar dinsdag 26 april 2022.

Deze unieke vakbeurs richt zich uitsluitend op de accommodatie, voor zowel binnen- als buitensporten, en is voor iedereen die te maken heeft met ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en/of beheer van sportaccommodaties.

Ook dit jaar zijn we er weer bij op de Vakbeurs Sport in Houten. Bezoek onze stand en maak kennis met onze kostenbesparende robots voor het onderhoud en de belijning van uw sportveld. Tijdens de beurs vertellen we u alle ins en outs over onze machines en de huur of aanschaf daarvan. Bestel hier uw gratis toegangskaarten:

Bezoek de Vakbeurs Sport 2022

Iedereen die zich al had geregistreerd voor 10 maart hoeft niets te doen, deze registraties schuiven automatisch door naar 26 april.

Autonoom maaien, belijnen, onkruid verwijderen en borstelen

Milati heeft vier soorten robots in het assortiment, die wij graag aan u presenteren tijdens de Vakbeurs Sport 2022 op 10 maart in Houten. Onze verschillende robots zijn ontwikkeld om gras te maaien of te belijnen, om het onkruid te verwijderen of als werktuigdrager voor multifunctionele doeleinden. Zo hebben we de Violette autonome GPS-gestuurde onkruidverwijderaar, de belijningsmachine Turf Tank One, de robotmaaiers van Ambrogio en de RoviMo van Ronovatec. Die laatste machine is voor meerdere klussen inzetbaar, vanwege de multifunctionele werktuigdrager. Denk bijvoorbeeld aan grasmaaien, de grasmat schoon borstelen of het borstelen van kunstgras. 

Omdat we willen innoveren, breiden we ons robotassortiment voor grasverzorging regelmatig uit. We houden daarbij rekening met de vraag naar efficiënter en milieuvriendelijker werken. Bovendien zijn de robots, die bij ons zowel te koop als te huur zijn, kostenbesparend. Dat is zeker ook mooi meegenomen als we kijken naar het afnemend aantal vrijwilligers voor sportclubs. Milati is exclusief importeur van deze robots in Nederland en de Benelux. Veel gemeenten, (sport)verenigingen en aannemers hebben we al blij kunnen maken met onze machines en bijbehorende producten.

Bent u benieuwd naar onze robots voor het onderhoud van uw sportveld? Neem dan een kijkje bij onze stand op de Vakbeurs Sport 2022 in Houten.

 Lees hier meer over de Vakbeurs Sport 2022

10 maart 2022 | Expo Houten

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
www.expohouten.nl