De Ambrogio robot is de perfecte tuinhulp om op dagelijkse basis welk type tuin dan ook te beheren. Van kleine residentiële tuinen, eenvoudig en complex, tot grote tuinen en van gras op sportcomplexen tot ingelegde gazonnen voor de sier. Of, in dit geval, voor de velden die gebruikt worden voor het trainen van honden.

Milati AH Vrij Kynologenclub Ambrogio robots 4.0 en 4.36

AH Vrij, sinds 1958 een betrouwbare partner op het gebied van groen, grond en infra heeft de Ambrogio robots 4.0 en 4.36 in gebruik genomen voor de Kynologenclub uit Delft. 

Milati AH Vrij Kynologenclub Ambrogio robots 4.0 en 4.36

Dankzij de ingebouwde sensoren keert de robot bij slecht weer terug naar het oplaadstation tot het weer verbetert. Dit ziet eruit als een mini-garage met daarin het oplaadstation. De garagedeuren rollen omhoog zodra de robot gaat starten en sluit weer zodra de Ambrogio weer terug keert in de garage. Zo staat de robot altijd beschermd. Deze garage is geleverd en gemonteerd door Bulten Tuin en Parkmachines.

Milati AH Vrij Kynologenclub Ambrogio robots 4.0 en 4.36

De Ambrogio robot respecteert het milieu en maakt geen lawaai, het beheer is eenvoudig en intuïtief. De mulching-functie maakt het mogelijk om een gezond en weelderig gazon in stand te houden dat minder meststoffen nodig heeft en minder maaien vereist. De robot kan gemakkelijk de moeilijkste hellingen aan. De roestvrijstalen messen maaien nauwkeurig alle soorten gras.

De Ambrogio robot hoeft overdag en ‘s nachts geen herhaalde continue cycli te draaien. Met een doordachte programmering en een krachtige motor kan de robot de hele nacht en een deel van de dag rusten (of omgekeerd, naargelang de behoeften van de eigenaar). 

Deze robotlijn, met inmiddels alweer 20 jaar ervaring, bestaat uit een serie robotmaaiers. Eurogarden Nederland is de exclusieve importeur van deze intelligente robotlijn in de Benelux en heeft Milati aangesteld als dealer voor de professionele markt.