RoviMo® is bezig met een demo tour door Europa. Wij verzorgden een demonstratie tijdens de demo dagen in het Fanny Blankers Koen stadion in Hengelo. We kijken terug op een zeer geslaagde demo week met de RoviMo® van Ronovatec. We danken alle fieldmanagers, greenkeepers en aannemers voor hun aanwezigheid en deelname.

RoviMo® is een nieuwe geavanceerde werktuigendrager van het Zwitserse Ronovatec. Deze GPS gestuurde werktuigdrager is milieuvriendelijk, toekomstgericht en intelligent.  RoviMo® is uitgerust met intelligente lokalisatie-, navigatie- en routeplanningssoftware, die het voertuig nauwkeurig en energiezuinig over de kortst mogelijke afstand stuurt. Hij heeft een kleine footprint, in tegenstelling tot bijvoorbeeld zitmaaiers, en is met zijn 300kg relatief een lichtgewicht.

Benieuwd naar hoe RoviMo® precies werkt? In deze video wordt dat uitgelegd.

Dat RoviMo® tijdens de demo dagen heeft laten zien wat hij kan viel niet alleen ons, maar ook Nico van Eerden, ‘fieldmanager of the year 2021’ op. “Prachtig om te zien dat techniek en kwaliteit hand in hand gaan”, daar zijn wij het helemaal mee eens!

Vanaf november is RoviMo® weer terug in Nederland en dan te bezichtigen tijdens de Nationale Sport Vakbeurs op 10 november in de Evenementenhal Gorinchem. Zoek dan naar de speciale ‘GPS stand’ met nummer 136.