Het is bijna april! Dat betekent dat het festivalseizoen niet lang meer op zich laat wachten. Mensen gaan de parken in voor picknicks, maar er zijn ook, voorzichtig aan, weer wat evenementen. Nu er tests zijn gedaan met festivals, kunnen we hopelijk de komende tijd weer genieten van wat buitenactiviteiten, het zij met wat restricties en beperkingen. De 1,5-metermaatregel zal voorlopig nog even gelden. We kijken er allemaal weer naar uit om samen buiten te zijn!

Om de 1,5 meter tussen verschillende mensen en huishoudens te kunnen waarborgen, hebben we vorig jaar onze belijningsmachine ingezet op een aantal campings en in parken, in opdracht van verschillende gemeenten. Bijvoorbeeld ook de Picknicktuin in Apeldoorn.

De Turf Tank One is niet alleen ideaal om sportvelden te belijnen, maar ook om precieze cirkels in het gras te trekken die de juiste afstand tussen mensen aangeeft. Voor evenementen in parken is dit een uitkomst! Op gras gaat een streep tape niet werken om de anderhalve meter te duiden, zoals dat nu in winkelcentrums wordt gedaan. Daarom is dit de oplossing! Ook voor andere recreatiegebieden, zoals grasveldjes aan de rivier of andere buitenruimtes, is de social distancing-cirkel mogelijk met de Turf Tank One.

Ongestoord relaxen in je eigen cirkel in het recreatiegebied. Zo blijft het buitenzijn met meerdere groepjes mensen goed beheersbaar en chillen in het park is op deze manier helemaal mogelijk! Wil je de Turf Tank One hiervoor huren, of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.