Om dit zo veilig mogelijk te kunnen doen moet iedereen zich uiteraard aan de Covid-19 voorschriften houden. Wij mochten de opdracht van de gemeente Amsterdam ontvangen om met onze Intelligent One / Tank Turf One de lijnen uit te zetten voor de bezoekers van deze camping om op deze manier iedereen op een veilige afstand van elkaar te laten recreëren.

Camping Vliegenbos

Op zoek naar een sfeervolle camping in Amsterdam? Dan ben je bij camping Vliegenbos aan het juiste adres: uniek gelegen midden in een 25 hectare groot bos en op slechts 15 minuten lopen van de pont richting Amsterdam centrum. Of je nu in een camper, caravan of tent wilt verblijven of op zoek bent naar een trekkershut of groepsaccommodatie: bij camping Vliegenbos in Amsterdam kan het allemaal.

Bekijk hier ook de video reportage die door AT5 gemaakt is.

Amsterdam

Bezoek Amsterdam met het rijksmuseum, het Van Goghmuseum, de typische Amsterdamse grachten, de bloemenmarkt en de Jordaan. Ook stikt het in de hoofdstad van gezellige terrasjes en uitgaansgelegenheden. Ook leuk: camping Vliegenbos ligt vlakbij het rustieke Waterland-gebied. met weilanden en plaatsten als Edam, Marken en Voldendam.

Faciliteiten camping Vliegenbos

Camping Vliegenbos is door de ANWB goedgekeurd, heeft twee sterren en biedt op een 2,5 hectare groot beschermd terrein een prettig verblijf aan kampeerders, campers en caravanners. We hebben een restaurant, campingwinkel, wasserette en moderne, met voorzieningen voor gehandicapten.

Een tevreden campinggast:

“De afstand naar de stad is geweldig. 15 minuten lopen naar de pond die dag en nacht gratis vaart. Met de citypas die je bij de receptie koopt kun je tegen leuke tarieven de highlights van de stad bezoeken waaronder “het Rijksmuseum”. Het personeel is erg vriendelijk en de toiletgebouwen zijn bijzonder schoon.”

Campingbeheerder, Erik van der Linden:

“Klaar voor het nieuwe seizoen. Ook in het seizoen 2020 staan wij met ons hele team voor u klaar.  Wanneer u kiest voor camping Vliegenbos bent u verzekerd van een onvergetelijke tijd.”

https://www.amsterdam.nl/vliegenbos/