Wat een leuk zomers initiatief, de Picknicktuin in Apeldoorn! Wil je daar ook bij aanwezig zijn, check dan even de website onderaan dit bericht of ga naar de Facebookpagina en win een picknickmand. Wij mogen de lijnen uitzetten met de Intelligent One/ Turf Tank One om er zorg voor te dragen dat iedereen op veilige afstand gezellig aanwezig kan zijn bij deze leuke picknick.

TAG&WIN een heerlijke SOAP picknickmand

De zon schijnt weer, dus naar buiten. De Picknicktuin creëert op zondag 5 juli een lekkere zomer-vibe door middel van DJ’s, entertainment, een saxofonist, entourage en natuurlijk een zeer goedgevulde picknickmand met heerlijke hapjes, drankjes incl. een leuke goodiebag!

𝗛𝗼𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘁 𝗵𝗲𝘁?
Het concept is simpel. Je bestelt online een door de chef samengestelde picknickmand welke je op zondag 5 juli vanaf 13:00 uur bij SOAP op kunt halen. Je zoekt een fijn plekje uit in de prachtige picknicktuin op het Zwitsalpark en zij doen de rest. Zie jij het al voor je? Onderuit op je kleedje op een heerlijk plekje in het gras met een hapje en sangria of een goede fles wijn? Op de achtergrond fijne zomerse beats die worden ondersteund door een saxofonist, heerlijk toch?!

Daarnaast is De Picknicktuin 100% kids-proof! Ze zorgen voor diverse kinder-activiteiten, er kan gebruikt gemaakt worden van de grote zandbak bij SOAP en bij tropische temperaturen zorgen we voor sproeiers en extra veel (water)pret.

𝗜𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱 𝗣𝗶𝗰𝗸𝗻𝗶𝗰𝗸𝗺𝗮𝗻𝗱 (𝟮 𝗽𝗲𝗿𝘀.)
Turks Brood (groot) • Soap saus, Pesto, Kerrie-Mayo • Zoete Olijfjes • Manchego kaas, Old Amsterdam kaas met vijgenjam en noten • Sandwich Serranoham • Sandwich Gezond • Groente sticks met Hummes dip • Tortilla chips met chilisaus • Wraps met kipfilet en kruidenkaas • Home-made Muffins • Vers fruit • Lowlander White Ale (blikje bier) • Home-made Sangria met Licor 43 of Flesje Sauvignon Blanc of Chardonnay • Bestek, bordjes, bekers en servetten.

𝗥𝗲𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲𝗲𝗿 𝗡𝗨! 
Wacht niet langer; praat je vrienden, collega’s en familieleden bij en scoor die heerlijke SOAP picknickmand voor slechts €39,50 (voor 2 personen). Scoor dus nu dat heerlijke picknickpakket en verzeker jezelf van een mooi plekje.

𝗪𝗮𝘁 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻?
Zomers picknickpakket
Heerlijke sangria/wijn
Volop Entertainment
Lekkere zomer-vibe
Tune in op onze livestream
Social distance cirkels
100% kids-proof
Veilig en corona-proof!

𝗜𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝘄𝗲𝗹 𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴?
– Ja, alles onder strikte veiligheidsmaatregelen.
– We plaatsen social distance cirkels in de tuin zodat je niet hoeft na te denken waar je kunt gaan liggen.
– Zet jezelf op aanwezig in het FB-event en ontvang alle updates omtrent de veiligheid!
– Gaat alleen door met mooi weer! (Reserveringen, tickets kunnen naar nieuwe datum omgezet worden!)
– Houd te allen tijde ruim afstand ten opzichte van anderen. Het is niet de bedoeling dat er groepen gevormd worden. Houd het veilig en leuk voor iedereen door jezelf aan de geldende regelgeving te houden.

Wil jij dus next-level picknicken en het ultieme zomer-gevoel naar boven halen? Kom dan op zondag 5 juli naar de Picknicktuin in het Zwitsalpark!

Voor reserveringen en meer informatie ga je naar www.depicknicktuin.com. Ben je niet in de gelegenheid om te komen of wil je thuis in je tuin lekker chillen en dus ‘op afstand’ meegenieten? Geen probleem! Op zondag 5 juli hebben we in de Picknicktuin een speciale livestream die bij SOAP wordt opgenomen. Tune in op de datum van de picknick op www.depicknicktuin.com en geniet alsnog lekker mee!

𝗔𝗹𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝗲 𝗜𝗻𝗳𝗼
De Picknicktuin Apeldoorn
Zwitsalpark – Vlijtseweg 100, Apeldoorn
Zondag 5 juli 2020 (onder voorbehoud)
Van 13:00 uur tot 20:00 uur
Website: www.depicknicktuin.com