Ook dit jaar zijn we er weer bij op de Vakbeurs Sport in Houten. Bestel nu de gratis toegangskaarten en bezoek onze stand 2.3.07. Maak kennis met onze kostenbesparende robots voor het onderhoud en de belijning van uw sportveld. Tijdens de beurs vertellen we alle ins en outs over onze machines en de huur of aanschaf daarvan.

De Milati stand op de Vakbeurs Sport 

Wij hebben vier soorten robots in ons assortiment die wij graag aan u presenteren tijdens de Vakbeurs Sport 2022. Onze robots zijn ontwikkeld om gras te maaien of te belijnen, om het onkruid te verwijderen of als werktuigdrager voor multifunctionele doeleinden.

Zo hebben we de belijningsmachine Turf Tank One, de robotmaaiers van Ambrogio en de zeer divers inzetbare RoviMo van Ronovatec. Natuurlijk is ook prijswinnaar Violette van de partij, onze autonome GPS-gestuurde onkruidverwijderaar waarmee wij winnaar zijn geworden van de innovatieprijs Vakbeurs Sport 2022!

Dit zijn de robots die Milati toont op de Vakbeurs Sport 2022

Violette winnaar van de innovatieprijs

Op de Vakbeurs Sport 2022 worden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de innovatieprijs. De innovatieprijs is een gezamenlijk initiatief van de BSNC, Vereniging Sport en Gemeenten, NOC*NSF, Sportinnovator en de Vakbeurs Sportaccommodaties. De inzendingen werden beoordeeld op basis van originaliteit, creativiteit, aanleiding voor de innovatie, praktische meerwaarde en effectiviteit, de promotie van het vakgebied, de visie op de marktpotentie en het return on investment. Daarnaast speelde de mate waarin er daadwerkelijk sprake was van een gerealiseerd product of dienst mee. Lees hier meer over de innovatieprijs.

Milati grass machines Violette robotmaaier - winnaar van de innovatieprijs Vakbeurs Sport 2022

De gps gestuurde onkruidverwijderaar Violette voorziet in de behoefte aan autonome en mechanische onkruidbestrijding op sportvelden. Volgens de jury sloot de Violette daarmee perfect aan op het thema duurzaamheid.  De overige winnaars van de Innovatieprijs 2022 zijn Grass2Grass, Leer- en Sportpark De Langeleegte en een Multifunctionele ijsbaanconstructie.

Bezoek onze stand

Bent u benieuwd naar onze robots voor het onderhoud van uw sportveld? Neem dan een kijkje bij onze stand op de Vakbeurs Sport 2022 in Houten.

U vindt ons onder Milati Grass Machines, standnummer 2.3.07

Klik hier voor een digitale plattegrond van de Vakbeurs Sport 2022.

Vakbeurs Sport

De Vakbeurs Sport is een unieke vakbeurs die zich uitsluitend richt op de accommodatie, voor zowel binnen- als buitensporten. Iedereen die te maken heeft met ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en/of beheer van sportaccommodaties is van harte welkom op dinsdag 26 april 2022 in de Expo Houten. Lees hier meer over de Vakbeurs Sport 2022.

Praktische informatie

Gratis inschrijven voor toegangskaarten is nu mogelijk, ga naar https://registration.gesevent.com/survey/1v1lz11n4m27v

26 april 2022 | Expo Houten
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
https://vakbeurssportaccommodaties.nl