Ook dit jaar zijn we er weer bij op de Vakbeurs Sport in Houten. Bestel nu de gratis toegangskaarten en bezoek onze stand 2.4.24. Maak kennis met onze kostenbesparende robots voor het onderhoud en de belijning van uw sportveld. Tijdens de beurs vertellen we alle ins en outs over onze machines en de huur of aanschaf daarvan.

De Milati stand op de Vakbeurs Sport 

Wij hebben vier soorten robots in ons assortiment die wij graag aan u presenteren tijdens de Vakbeurs Sport 2023. Onze robots zijn ontwikkeld om gras te maaien of te belijnen, om het onkruid te verwijderen of als werktuigdrager voor multifunctionele doeleinden.

Zo hebben we de belijningsmachines van Swozi en de zeer divers inzetbare RoviMo van Ronovatec. Natuurlijk is ook prijswinnaar van vorig jaar de Violette van de partij, onze autonome GPS-gestuurde onkruidverwijderaar waarmee wij winnaar zijn geworden van de innovatieprijs Vakbeurs Sport 2022! 

Bezoek onze stand

Bent u benieuwd naar onze robots voor het onderhoud van uw sportveld? Neem dan een kijkje bij onze stand op de Vakbeurs Sport 2023 in Houten.

U vindt ons onder Milati Grass Machines, standnummer 2.4.24

Klik hier voor een digitale plattegrond van de Vakbeurs Sport 2023.

Vakbeurs Sport

De Vakbeurs Sport is een unieke vakbeurs die zich uitsluitend richt op de accommodatie, voor zowel binnen- als buitensporten. Iedereen die te maken heeft met ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en/of beheer van sportaccommodaties is van harte welkom op donderdag 9 Maart in de Expo Houten. Lees hier meer over de Vakbeurs Sport 2023.

Praktische informatie

Gratis inschrijven voor toegangskaarten is nu mogelijk, ga naar https://registration.gesevent.com/survey/1v1lz11n4m27v

9 Maart 2023 | Expo Houten
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
https://vakbeurssportaccommodaties.nl