Genomineerd door vakbeurs GroenTechniek Holland voor een Gouden Klavertje Vier. Tijdens deze beurs, die gratis te bezoeken is voor professionals, kun je de demo bekijken.

Milati Grass Machines brengt belijning naar een hoger niveau

SWOZI is een sporttechnologiebedrijf met een uitgebreide achtergrond in machineautomatisering. Zij ontwerpen, ontwikkelen en produceren het meest veelzijdige belijningssysteem en toepassingen voor sportvelden in de branche. De baanbrekende oplossingen zijn gebaseerd op de allernieuwste GPS- en robottechnologie om de werking op grasvelden te vereenvoudigen en tegelijkertijd aan de sportcode te voldoen met 100% nauwkeurigheid. Gedreven door de passie voor sport en hoge nauwkeurigheid, creëren zij geavanceerde lijnmarkeringsoplossingen om de efficiëntie aanzienlijk te verbeteren. Clubs, greenkeepers, aannemers, gemeenten, vertrouwen op de expertise.

GPS of laser? Auto of handmatig?

Belijning voor voetbal: Veel voetbalvelden zijn omgeven door bomen. Goed voor de fans, slecht voor GPS. Vaak blijkt dat een voetbalclub te vroeg heeft besloten om een puur automatisch GPS-apparaat te gebruiken om de speelvelden te markeren. Een probleem wanneer het GPS-signaal plotseling weg is. Nu zou u zonder problemen moeten kunnen overschakelen naar handmatig markeren en zonder problemen doorgaan met markeren in een rustige modus. Kies voor een flexibele markeerkar.

Er zijn veel van dergelijke voorbeelden voor het markeren van voetbalvelden. Elke voetbalclub heeft een andere veldsituatie. Daarom is er niet “één” juiste oplossing voor het markeren van voetballijnen. Of GPS of laser de juiste precisiebron is of een combinatie van beide kan alleen worden bepaald na analyse van de pitchsituatie. Indien mogelijk analyseren we de situatie op het voetbalveld ter plaatse. Wij houden rekening met diverse factoren. Vervolgens geven we klant specifiek advies over welke markeeroplossing het beste aansluit bij de wensen van de voetbalclub. Dankzij onze ervaring met onze voetbalclubs zijn we in staat om de oplossingen zo aan te passen aan de situatie op het voetbalveld.

GPS Basis Station
Flexibel met je eigen basisstation

Voordelen:
Eenmalige investering en geen dekking voor mobiele telefoons nodig.

Hoe werkt het?
Monteer je basisstation ergens op het sportveld, zet het aan en er kan gelijk mee gewerkt worden.

Functies:
Eenvoudige bediening met één knop, RTK-basis (GPS & Glonass), SWOZI RTK-basis Statief, 500m zichtlijn.

Lasertracker
Naadloze integratie met uw SWOZI-apparatuur.

Voordeel: Op de mm nauwkeurig in een stadion of binnenshuis.

Hoe werkt het?
Plaats de lasertracker ergens op het sportveld dat op uw lijnmarkmachine gemonteerd zit. Zet hem aan en richt hem op het prisma op uw lijnmarkeringsmachine. Zet het aan en er kan gelijk mee gewerkt worden.

Functies: Naadloze gegevensintegratie tussen GPS en lasertracker, 500m zichtlijn, batterij met lange levensduur (tot 8 uur gebruik).

Tablet Samsung Galaxy Tab A8

* 26.7 cm/ 10.5 inch
* Android 11, 32 GB

GPS met abonnement via app

* Geen extra hardware
* Service abonnement via signaal omschrijving
* Werkbaar met Android apparaten op telefoon en tablet
* Mogelijkheid voor service op afstand

Zo markeer je in het stadion of op sportvelden zonder GPS

Met de lasertracking-oplossing kunt u ook met 100% nauwkeurigheid markeren wanneer de GPS niet werkt. Als aanvulling op de GPS-oplossing of als stand alone oplossing.

LAY-OUT van het veld

LAY-OUT van het veld in no time gerealiseerd. Gemakkelijkste manier om een sportveld in te richten.
Bespaar tijd en gebruik onze app om een ​​sportveld in te richten met slechts twee meetpunten. Kies uit meer dan 100 soorten sportvelden en vergeet moeilijke en tijdrovende berekeningen. Bepaal eenvoudig alle veldafmetingen via de handige veldmaker.

Modellen en prijzen

SWOZI CART PRO – PUSH

De loop- en duwlijnmarkeringsmachine maakt lijnmarkering op sportvelden een stuk eenvoudiger. Kies eenvoudig het gewenste veldtype, plaats het startpunt en ga aan de slag. Dankzij de grote wielen is de cart pro gemakkelijk te duwen.

De GPS-gestuurde sproeiarm zorgt altijd voor rechte lijnen. Voor sportaccommodaties met een slechte GPS-ontvangst kun je in plaats daarvan de SWOZI laser-tracker gebruiken om een ​​perfect resultaat te bereiken. De beschikbare upgrade opties maken dit het meest veelzijdige model en de ideale oplossing voor clubs, aannemers, greenkeepers en gemeenten. Geen touwen en uitzetlinten nodig en door een persoon te bedienen.

Een typisch voetbalveld kan door 1 persoon in 20 minuten worden gemarkeerd met de SWOZI cart pro – push. SWOZI cart pro – push met basis station, Samsung tablet, batterij en gebruik Cloud.

Prijs opvragen

SWOZI CART PRO – AUTO

Automatische lijnmarkering is erg handig. Kies eenvoudig het gewenste veldtype, plaats het startpunt en kijk hoe de kar zijn werk doet. Met een maximumsnelheid van 7 km/u markeert het elk sportgras met 100% nauwkeurigheid. Twee ingebouwde batterijen zorgen voor een solide gebruiksduur van gemiddeld vier uur. De optionele batterijwisselhouder (cradle) verhoogt de looptijd en uw productiviteit nog meer.

Op locaties met een zwakke satellietontvangst (bijv. onder boomgrenzen) kan de SWOZI cart pro eenvoudig naar de handmatige modus worden geschakeld. Dit biedt meer flexibiliteit voor operationele prestaties en efficiëntie.

SWOZI CART PRO – AUTO met basis station, Samsung tablet, cradle, batterijen, gebruik Cloud.
Prijs opvragen