Het voetbal op de amateurvelden ligt voorlopig stil. Een moment om te kijken of er bespaard kan worden op de belijningskosten.

In 2010 was Joop Schinkel nog genomineerd voor Fieldmanager of the Year, nu is hij werkzaam bij de BUCH-gemeenten, maar nog steeds in het groen. Schinkel is namelijk sportveldbeheerder bij de BUCH-gemeenten. Hij adviseert zijn klanten: “Stel we gaan pas weer voetballen in februari, dan betekent dit drie maanden geen activiteiten op de velden. Indien je er als vereniging voor kiest te blijven door belijnen, kost dit je gemiddeld € 31,50 per veld alleen aan belijningsverf, ervan uitgaande dat het uitzetten gratis gebeurt door jullie vrijwilligers en er om de week belijnt wordt. Tot februari 2021 betekent dit zeven werkgangen besparing voor het uitzetten van de lijnen, voor een bedrag van rond de € 220,50.”

“Een andere keuze is niet meer belijnen en de velden laten belijnen door een GPS-robotbelijner, wat veelal goedkoper is en dan kun je gegarandeerd met spatzuivere rechte lijnen weer sporten.” Joop Schinkel refereert hiermee aan de Turf Tank One, de volledige GPS-robotbelijner, waar Milati Grass Machines exclusief importeur van is.

Wanneer jullie als club in deze onzekere tijd ook geld willen besparen en interesse hebben om deze GPS-robot in actie te zien, neem dan contact op met Milati Grass Machines en laat je informeren waar de Turf Tank One bij jullie in de buurt al velden belijnt.