Ook al is het reizen weer wat toegankelijker geworden, veel bedrijven kiezer er nog steeds voor om webinars te organiseren in plaats van seminars. Zo ook Foley Company en Foley Air. Wij schreven al eerder een blog over de webinars van Foley waarbij Arjen Spek, eigenaar van Milati Grass Machines, sprak tijdens de eerste twee bijeenkomsten.

Arjen Spek werkte recentelijk nogmaals mee aan een webinar om het belang van informatieverstrekking toe te lichten. Het webinar ging over ‘Supporting the turfcare industry’ en naast Arjen waren ook Paul Rauker (CEO Foley) en Ian Robson (UK Distributor) uitgenodigd om mee te praten over dit onderwerp. 

Milati zet zich sinds jaar en dag in voor het delen van kennis en vind het ontzettend belangrijk dat informatie gedeeld wordt. Dit licht Arjen toe tijdens het webinar: “We hebben de laatste tijd enorm veel webinars georganiseerd, om onder andere beheerders en management van golfbanen te trainen en bij te scholen. Training en onderwijs is altijd al een wezenlijk onderdeel van ons bedrijf geweest”.

Bekijk hieronder de video (in het Engels( met Arjen Spek, Paul Rauker en Ian Robinson.