Vakbeurs Sportaccommodaties 2024 Houten2024-02-26T17:01:07+01:00
Milati - Vakbeurs Houten

WIN-ACTIE

Ook deze keer hebben we weer een geweldige win-actie!

Wil je kans maken? Kom dan langs bij stand 2.4.24!

VAKBEURS SPORTACCOMMODATIES
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

DIRECTE AANPAK

Kom direct in contact met onze specialisten op het gebied van sportaccommodaties, benodigde innovatieve grasmachines en onderhoud. 

Wat maakt een bezoek aan onze stand onmisbaar?

Van hypermoderne arena’s en golfbanen tot lokale amateurvoetbalveldjes, wij begrijpen de behoefte aan duurzame, efficiënte, prikkelende, en toegankelijke sportfaciliteiten. Op de Vakbeurs Sportaccommodaties staan wij klaar om je te laten zien hoe Milati Grass Machines deze behoeften vervult. Of je nu betrokken bent bij de (her)ontwikkeling van een sportaccommodatie of jouw gemeente investeert in een vitale beweegomgeving, wij hebben de oplossingen die jouw werk aanzienlijk vereenvoudigen.

Bezoek onze stand op de beurs en ontdek alles over onze innovatieve producten en diensten. Van belijningsmachines tot automatische onkruidverwijderaar en robotmaaiers; op onze stand vind je een scala aan oplossingen om jouw sportterrein te transformeren met innovatief grasonderhoud. Kom langs, maak kennis met ons team, en bespreek onder het genot van een kopje koffie hoe Milati Grass Machines jouw projecten naar een hoger niveau kan tillen.

We care for your grass! - Milati

We Care For Grass!

Bij Milati hebben we niet alleen een passie voor technologie, maar ook een toewijding aan het welzijn van jouw gras. Onze slogan “We Care For Grass!” onderstreept onze betrokkenheid bij het bieden van hoogwaardige oplossingen voor grasonderhoud.

Wil je de nieuwste trends in sportinfrastructuur ontdekken en direct in gesprek gaan met experts op het gebied van grasonderhoud? Reserveer dan alvast 7 maart in je agenda en zorg dat je onze stand niet mist!

Milati Grass Machines kijkt ernaar uit je te ontmoeten op de Vakbeurs Sportaccommodaties – waar innovatie en groen hand in hand gaan!

Meer weten? Bezoek Milati Grass Machines in stand 2.4.24 op Vakbeurs Sportaccommodaties

Afspraak inplannen tijdens de beurs

Plan een tijd in, dan drinken we samen een lekker bakje koffie op de Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten!

Milati - vakbeurs sportaccommodaties

  * = Verplicht

  In de spotlight!

  Milati organiseert dit jaar samen met partners de Sport Innovatiedagen. Deze dagen staan in het teken van informeren en inspireren over innovaties voor sportveldonderhoud en inrichting. Zien we elkaar tijdens een Sport Innovatiedag onder het genot van een hapje en drankje? Meer weten over de locaties en de Sport Innovatiedagen 2024!

  Blijf op de hoogte

  U kunt op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Milati door u te abonneren op onze digitale nieuwsbrief. Zo blijft u gratis en eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws.

  .

  Titel

  Ga naar de bovenkant