Jandino Asporaat heeft sinds april in het geheim gewerkt aan een nieuwe bioscoopfilm, die in december in de bioscopen moest verschijnen. Bon Bini: Judeska in da House speelt zich af rondom een van zijn populairste typetjes, tijdens de lockdown in Nederland.

Het nichtje van Judeska heeft in de nieuwe comedy een relatie met Lucas, de zoon van de minister van Binnenlandse Zaken. Precies op het moment dat ze Gabriëlla afzet op het grote landgoed, wordt de lockdown aangekondigd. De opvliegerige kipverkoopster zit dus vast en raakt al snel geïrriteerd door de steenrijke familie, die net zo min op haar zit te wachten. Naast Asporaat zijn onder meer Cynthia Abma, Arjan Ederveen en Humberto Tan in de film te zien.

Wat wij met deze film te maken hebben? Weet je nog dat wij in april een artikel publiceerde met de titel: “Van groene grasmat naar rode loper“? Dat ging over deze bioscoopfilm. Je krijgt op 1:39 in deze trailer al een klein voorproefje van de tennismatch uit de film.

Wij hebben de belijning voor de tennisbaan geplaatst met de Turf Tank One. De Turf Tank One is ontwikkeld voor de sport. Want je wilt toch geen lijnen zoals deze?

De robotbelijner hebben we het afgelopen jaar voor meerdere doeleinden ingezet. Denk aan belijning op camping velden, maar ook de social distance cirkels in recreatiegebieden. Vraag naar de verhuurmogelijkheden als je interesse hebt in de Turf Tank One.