De tweede en derde divisie van het amateurvoetbal beginnen komend seizoen in het weekeinde van 21 en 22 augustus 2021. De hoofdklasse mannen begint een weekend later op 28 en 29 augustus. Wij zijn om die reden al weer volop aan het belijnen met onze robot de Turf Tank One voor diverse gemeentes door het hele land. Van Groningen tot aan Limburg en van Noord-Holland tot aan Brabant. Regelmatig steken we ook de grens over naar België. Milati Grass Machines is exclusief importeur van de Turf Tank one voor Nederland en België.

De Turf Tank One van Turf Tank is s ’werelds eerste autonome belijningsrobot die via GPS efficiënt en effectief uw veld belijnt. Of het nou voetbal, baseball, softbal, rugby of atletiek belijnen is, het bespaart u tijd. Indien nodig wanneer  de machine zijn belijningsronde doet andere werkzaamheden verrichten. Daarnaast kan deze robot zowel op natuurgras als harde ondergronden uit de voeten en spaart door effectief en precies spuiten ook nog op het gebruik van belijningsverf. 

Voor iedere organisatie, bedrijf of club die op zoek is naar een betaalbare oplossing om het belijnen meer efficiënt te maken is de Turf Tank One dé oplossing. Het is de toekomst in belijnen en dat hebben veel gemeentes in Nederland ook ontdekt!

*De meeste reguliere competities gaan van start in het weekend van 25 en 26 september 2021. De wedstrijden voor de beker starten in het weekend van 4 en 5 september. De laatste competitieronde in de B-categorie is in principe  21 en 22 mei, in de A-categorie is de uiterste competitieronde 28 en 29 mei. Na competities en/of inhaalwedstrijden kunnen tot 25 en 26 juni plaats vinden.