Professioneel kooionderhoud

Houd uw gras perfect getrimd met Foley!

 

Milati Grass Machines is het verkooppunt van Foley Company producten voor England, Europa, Rusland en het Midden Oosten. Aannemers De Enk Groen en Golf en H.G.M maken gebruik van de kooi slijpmachines en ondermes slijpmachines. Daarnaast maken ook golfbanen zoals Golfbaan Bernardus en Golfbaan Best gebruik van deze slijpmachines. Ten slotte gebruiken bedrijven zoals Tomingroep en Gemeente Heerhugowaard de cirkelmaaier slijpmachine.

Een goed grasveld begint met de juiste zorg voor uw kooimaaier. Bij Milati en Foley begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat uw kooimaaier topprestaties levert en uw gras er altijd perfect uitziet.

Waarom kiezen voor slijpbanken van Foley?

Toonaangevende Expertise: Milati en Foley hebben decennialange ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige slijpmachines. De expertise die in elk product wordt ingebed, zorgt ervoor dat u kunt rekenen op superieure prestaties.

Innovatieve Technologie: Foley staat bekend om het omarmen van cutting-edge technologieën. Onze slijpbanken zijn uitgerust met innovatieve functies die zorgen voor nauwkeurigheid, efficiëntie en gebruiksgemak.

Veelzijdigheid: Foley biedt een breed scala aan slijpbanken die voldoen aan verschillende behoeften en toepassingen. Foley kan zelfs als enige achterover slijpen.

Ondersteuning en service: Kiezen voor Milati en Foley betekent ook toegang hebben tot uitstekende klantenondersteuning en service. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Ook de mogelijkheden tot demonstraties en trainingen zijn een uitstekende toevoeging!

Milati geeft ook seminars aan en bij golfbanen. Hierbij kan een golfbaan alle ins en outs over de slijpbanken en het slijpen te weten komen. Als u hier interesse in heeft kan u het onderstaande formulier invullen.


Als u direct wil investeren in het regelmatige onderhoud van uw kooimaaier, kan u ook het onderstaande formulier invullen. Hierdoor kan u het hele jaar genieten van prachtig gras. Kies voor de betrouwbaarheid en prestaties van uw slijpmachine bij Milati en Foley. Ontdek vandaag nog ons assortiment slijpbanken en ervaar waarom professionals wereldwijd vertrouwen op Milati en Foley voor hun slijpbehoeften. Ook voor meer informatie of prijzen kan u het onderstaande formulier invullen!

  Wat vinden gebruikers?

  ‘Wij hebben in 2014 gekozen voor de Foley Accu-Pro 632 Touch kooi slijpbank. Grote voordeel is dat deze machine eenvoudig in te stellen is. We hebben de uitvoering met touchscreen. Hierdoor is het makkelijk een programma te kiezen dat door ons is ingevoerd volgens fabrieksspecificatie. De machine werkt netjes geautomatiseerd, het ingestelde programma is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk en door het uitklokken blijft de snijcilinder netjes cilindrisch voor een langere levensduur.

  De Ridder Soesterberg - ondermessenslijpbank Foley Accu-Pro 672

  De Foley Accu-Pro 632 Touch draait bij ons dag in dag uit, soms wel 9 uur per dag. Het is in het maaiseizoen ook snel en eenvoudig een set maaiunits te slijpen die door schade of zand beschadigd zijn. Daarom wordt ons ondermesbank vervangen door een Foley Accu-Pro 672 ondermessen slijpbank. Hierdoor kunnen we ook de ondermessen volgens fabrieksspecificatie slijpen en neemt de kwaliteit van het slijpwerk toe. Verder neemt ook de standtijd van de maaiunit toe en krijg je een langere maaikwaliteit.’

  René Ossendrijver, Werkplaatschef - De Ridder Soesterberg - Zetten zich dagelijks in voor een kwalitatief hoogstaande, duurzame en sportieve groene leefomgeving.

  ‘We hebben hem nu een half jaar in gebruik. De belangrijkste reden om over te gaan tot de aankoop van een eigen slijpbank, is dat wij willen slijpen wanneer we dat zelf willen, zonder afhankelijk te zijn van anderen.

  De keuze voor Foley lag voor de hand. Je ziet dat de lat voor greenkeepers steeds hoger komt te liggen. De machines worden geavanceerder, baaneigenaren en golfers verwachten dat hun baan het hele jaar door in topconditie is en daarvoor moet je als greenkeeper ook topmaterieel hebben. Het achteroverslijpen, zoals alleen de Foley dat kan, is voor ons eigenlijk een must. Omdat op het gras de snijwond minimaal is, verklein je ook de kans op ziektes. We wilden dus met het slijpen van onze messen een stapje verder zijn dan de concurrentie en kwamen bij Foley uit. Arjen kwam langs voor een demonstratie en heeft het heel goed uitgelegd. Wij hebben een eigen werkplaats met twee monteurs en daardoor kunnen we alles zelf. Heel ingewikkeld is het niet, al moet je er natuurlijk wel een beetje gevoel voor hebben.’

  Johan Oosthoek, Oosthoek Groep - Onderhoud van golfbanen, sportparken en groenvoorzieningen. Eerder dit jaar kochten zij bij Milati een Foley Accu-Pro 633-slijpbank.