Passie voor Gras is een platform voor de echte grasliefhebber. Of je nu fieldmanager bent, hovenier, golfer of gewoon fan van je eigen grasmat in de achtertuin. Op dit platform delen wij verhalen van mensen met passie voor gras. Die er alles aan doen om ‘hun’ grasmat gezond, strak en prachtig groen te houden. Of die simpelweg kunnen genieten van een mooi, strak gazon.

In de verhalen delen professionals hun kennis over gras en geven tips voor goed onderhoud. Op ons YouTube-kanaal kan je alle video’s bekijken.

Wij gingen op bezoek in het Cars Jeans stadion bij groundsman Bo Videler die dagelijks verantwoordelijk is voor de grasmat bij zijn favoriete club. Wanneer je fan in hart en nieren bent en dagelijks de verantwoording draagt over de conditie van het veld dan is dit misschien wel de jongensdroom die uitkomt. Bekijk deze video waarin hij jou vertelt waar zijn passie voor de club en voor het gras vandaan komt.

Het voetbalveld moet ook regelmatig getest worden om op deze manier optimaal resultaat te kunnen garanderen voor de wedstrijden. Bo vertelt je in onderstaande video hoe dat in zijn werk gaat.

Heb jij als bezoeker van Passie voor Gras een vraag of zie je graag een onderwerp besproken? Laat het ons weten. Dan gaan wij op zoek naar de professional die hier een goed verhaal over kan vertellen.