Na Gorinchem komt de Nationale Sport Vakbeurs nu ook naar Zwolle en wij zijn erbij! De eerste editie van de Nationale Sport Vakbeurs On Tour vindt plaats op woensdag 16 september, van 12.00 uur tot 21.00 uur, te IJsselhallen Zwolle. Je vindt ons in standnummer 3.24.

Een bezoek aan de Nationale Sport Vakbeurs On Tour is gratis!

De Nationale Sport Vakbeurs On Tour is een nieuw concept, naast het jaarlijks terugkerende tweedaagse hoofdevenement in Gorinchem. Dit initiatief is genomen om op deze manier het concept van de Nationale Sport Vakbeurs ook meer bereikbaar te maken voor de gemeenten en sportverenigingen uit het noordoostelijke deel van Nederland.

Is deze beurs interessant voor mij?
Bent u werkzaam binnen een gemeente en verantwoordelijk voor het sportbeleid en/of de sportaccommodaties? Zit u in het bestuur van een sportvereniging of ondersteunt u de sportvereniging op een andere manier (denk hierbij aan verenigingsmanager, accommodatiebeheerder, materiaalbeheerder, clubhuisbeheerder, commissielid of trainer)? Of bent u eigenaar/exploitant van een sporthal of andere sportaccommodatie? Dan is een bezoek aan de Nationale Sport Vakbeurs On Tour het zeker waard!

Bestel hier je gratis kaarten: https://nationalesportvakbeurs.nl/