N.E.C. speelt na vier jaar weer in de Eredivisie, en dat is natuurlijk een perfect moment voor een maaier die óók het veld naar een hoger niveau brengt! Daarom kocht de club bij ons de Allett Uplift 86 Evolution cirkelmaaier. Tijdens de feestelijke levering deden we de club een aantal van onze eigen Milati-jassen cadeau.

De Uplift86E is speciaal ontworpen om duidelijke strepen te maaien en het gras snel op te zuigen. De cirkelmaaier wordt aangedreven door vier lithium-ion-accu’s van 82V en werkt op verschillende snelheden. Hierdoor kan de gebruiker een fijne loopsnelheid aanhouden. Ook is de machine veilig en langdurig te gebruiken vanwege de lage hand- en armtrillingen. Voor het onderhoud koos N.E.C. voor Meiburg Tuin- en Parkmachines te Wijchen.

De verwisselbare accu’s van de Uplift86E hebben een moderne toevoeging. Je kunt ze namelijk via bluetooth verbinden met een mobiele applicatie, zodat je precies ziet wat de levensduur van de accu is. Daarnaast kun je de accu’s via deze app lokaliseren. Best handig in een groot stadion! 

N.E.C. promoveerde mede dankzij een nieuwe groep jonge, talentvolle spelers. Rogier Meijer, tot voor kort jeugdtrainer, gaat als hoofdtrainer aan de slag om deze talenten te helpen in hun verdere ontwikkeling.

Milati wenst N.E.C. een goed seizoen toe!

Milati N.E.C. Allett Uplift 86 Evolution cirkelmaaier
VLNR: Dave Allett, Wim van Erp, Theo van Benthum (fieldmanager) en Arjen Spek (Milati).
Niet op deze foto maar wel aanwezig tijdens de feestelijke levering was Daan van Grootveld.