Milati heeft vier soorten robots in het assortiment en presenteert deze op de Nationale Sportvakbeurs op het GPS eiland, standnummer 136. De verschillende exemplaren zijn ontwikkeld om gras te maaien of te belijnen, om het onkruid te verwijderen of als werktuigdrager voor multifunctionele doeleinden.

Milati Grass Machines Nationale Sportvakbeurs 2021 3

Zo hebben we de Violette autonome GPS-gestuurde onkruidverwijderaar, de belijningsmachine Turf Tank One, de 4.36 Elite, de L400i en de L400i Deluxe robotmaaiers van Ambrogio en de RoviMo van Ronovatec. Die laatste machine is voor meerdere klussen inzetbaar, vanwege de multifunctionele werktuigdrager.

Omdat we willen innoveren, breiden we ons robotassortiment voor grasverzorging regelmatig uit. We houden daarbij rekening met de vraag naar efficiënter en milieuvriendelijker werken. Bovendien zijn de robots, die bij ons zowel te koop als te huur zijn, kostenbesparend. Zeker ook mooi meegenomen als we kijken naar het afnemend aantal vrijwilligers voor sportclubs en dergelijke.

Milati is exclusief importeur van een groot deel deze robots in Nederland of zelfs de Benelux. Veel gemeenten, (sport)verenigingen en aannemers hebben we al blij kunnen maken met onze machines en bijbehorende producten.

Bestel hier je gratis toegangskaarten voor de Nationale Sportvakbeurs.