Tijdens de demo week op 26-27-28 mei in o.a. het Westland, Friesland, Groningen en Drenthe kun je ons zomaar tegen het lijf lopen. Team Milati demonstreert daar namelijk RoviMo®: de autonome e-service robot. Daarna zal RoviMo® in onze webshop verschijnen.

RoviMo® is een nieuwe geavanceerde werktuigendrager van het Zwitserse Ronovatec. RoviMo® is autonoom, stil en precies verschillende repetitieve handelingen kan uitvoeren bij professioneel gazon- en kunstgrasonderhoud. Hij kan dankzij zijn afzonderlijk te besturen wielen zeer scherpe bochten maken en is in te zetten bij maaien, borstelen en grasopvang.

Het maaisysteem is geschikt voor professioneel gebruik op grote oppervlakten. Afhankelijk van de uitrusting en de omgevingsomstandigheden kan RoviMo® een oppervlakte tot 56.000 m2 per dag bewerken. Hij kan bovendien maaien en schoonmaken in een patroon, een onmisbare functie voor sportvelden, bedrijfsterreinen of vergelijkbare groenvoorzieningen. Deze robot is zelfs s’ werelds eerste autonome e-service robot die in één maaibeurt een veld maait volgens een van tevoren vastgesteld patroon.

Uiteraard is RoviMo® niet alleen nauwkeurig en veelzijdig, ook is deze robot milieuvriendelijk, volledig elektrisch, stil en veilig. Nog niet helemaal overtuigd? Kom dan zelf eens kijken tijdens de demo week. Tot dan!