Net voor de feestdagen heeft het Milati-team nog een mooie levering mogen doen! Cedric levert namens Milati Grass Machines een Allett Uplift 86 Evolution bij de Fieldmanager van Vitesse en de Enk Groen & Golf, Arnold Brans!

De Allett Uplift 86 Evolution zorgt voor een effectievere manier van maaien, mede doordat deze machine ook gebruikt kan worden voor het opzuigen van speelschade. Deze maaier levert daardoor ook een hogere productiviteit dan voorgaande modellen. Hierdoor kan er dus met minder werk en inzet, evenveel of zelfs meer gemaaid worden dan voorheen. En dat volledig op accu’s! Deze grasmaaier is dus ook nog eens stil tijdens gebruik en goed voor het milieu.

Allett Uplift voor Vitesse
Links: Arnold Brans, Fieldmanager Vitesse – Rechts: Cedric Tuk, Milati Grass Machines

De zojuist genoemde factoren waren doorslaggevend in de keuze voor de Allett Uplift 86 Evolution. Vooral omdat het tegenwoordig lastig is om in de korte tijd die er tegenwoordig zit tussen wedstrijden de grasmat in de topconditie te krijgen die de Enk Groen & Golf voorstaat. Kortom, dit is de ideale combinatie voor de Fieldmanager van Vitesse! 

Arnold, bedankt voor het vertrouwen in Milati Grass Machines!

 

 

Wil je meer weten over de Allett Uplift 86 Evolution?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie, een offerte of een demo aan!