Milati is officieel importeur van het Zwitserse Ronovatec. Naast drie andere leveranciers in andere landen van Europa, zijn wij exclusief importeur van Ronovatec in Nederland. Vanaf heden is bij ons dus de RoviMo verkrijgbaar. Wij starten dit jaar (2021) als demonstratiejaar en gaan volgend jaar (2022) uitleveren. De RovoMi is een computergestuurde, autonome robot op drie wielen die je ondersteunt bij het onderhouden van je sportveld. De voorwielen worden individueel bediend en het achterwiel maakt manoeuvreren in krappe bochten mogelijk dankzij de zwenkas. De besturing is speciaal ontworpen om geen beschadigingen en zodoende ook geen sporen na te laten op het sportveld.

De RoviMo is niet zomaar een robot, het is een multifunctionele werktuigdrager met een kooimaaier maaiunit, een cirkelmaaier maaiunit, een borstel met opvang unit en een kunstgrasreiniger unit.

Deze multifunctionele werktuigdrager is een mooie toevoeging aan ons robotassortiment ter ondersteuning voor het onderhoud van sportvelden. Bekijk hier ons volledige aanbod van robots, gespecialiseerd in belijnen tot maaien en onkruid verwijderen.