Omdat de Nationale Sport Vakbeurs, waar wij normaal altijd aanwezig zijn, niet door kon gaan, is er een e-magazine uitgebracht. Het is een interactief en inspirerend sportmagazine geworden! Het staat boordevol nieuwe ontwikkelingen, interessante interviews met vooraanstaande mensen uit de sportbranche, actuele onderwerpen en innovaties op het gebied van de dynamische sportsector.

In plaats van op de beurs, hebben we nu een mooie plek in het magazine. Daar delen we onze ervaring met de autonome onkruidverwijderaar: Violette. Natuurlijk is dat anders dan live demonstraties geven en vragen beantwoorden of in gesprek gaan op een beurs, maar door middel van de interactieve pagina’s is het mogelijk om wel een demonstratie te bekijken! Onder andere onderstaande video wordt in het magazine vermeld:

Je leest er alles over op pagina 93, die we hieronder weergeven. Als je meer over de Violette wilt weten of een offerte wilt opvragen, klik dan hier.

Voor het volledige e-magazine klik je hier. Complimenten voor de Nationale Sport Vakbeurs voor het ontwikkelen van dit alternatief. Het is zeer geslaagd!