Van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september 2022 vindt de beurs GroenTechniek Holland 2022 plaats. Deze eerste editie na de coronaperiode is bijzonder. De beurs ligt namelijk naast landbouwbeurs AgroTechniek Holland. En wij zijn aanwezig met een stand.

De GroenTechniek Holland vindt plaats met de andere outdoor beurs van Fedecom, AgroTechniek Holland. Beide beurzen behouden hun eigen identiteit qua beursconcept. Wel liggen ze naast elkaar op het bekende beursterrein van Walibi in Biddinghuizen. In het midden staan de bedrijven die aan beide beurzen deelnemen. Voor bezoekers is er een aparte ingang, maar er is wel een vrije doorloop tussen beide beurzen.

Twee beurzen in één klap

Ook dit jaar is er een groot aanbod van machines, apparaten en gereedschappen voor het beheer en onderhoud van de groene openbare ruimte. Daarnaast is er aandacht voor het stikstofdossier, de groene leefomgeving en alternatieven voor fossiele brandstof. Traditiegetrouw zijn er demonstraties van nieuwe technieken en machines, themapaviljoens en seminars te bezoeken. Ook zal de innovatieprijs Gouden Klavertje Vier weer worden uitgereikt.

AgroTechniek Holland is de grootste landbouwbeurs in Nederland. Hier zijn grote tractoren, kiepwagens, graafmachines, shovels en agrarische toeleveranciers aanwezig. Interessant voor groenprofessionals, omdat deze machines ook worden gebruikt in de openbare groene ruimte.

GroenTechniek Holland live & online

GroenTechniek Holland 2022 zal ook online te bezoeken zijn. Hiermee wordt de beurs 24/7 bereikbaar voor belangstellenden.

Praktische informatie

Gratis inschrijven voor toegangskaarten is vanaf medio 2022 mogelijk. Blokkeer de data alvast in uw agenda!

14-17 september 2022
Beursterrein GroenTechniek Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

www.groentechniekholland.nl