Nu de GreenDeal doorgaat, mogen alle golfbanen, voetbalstadions en gemeentes vanaf volgend jaar geen chemicaliën meer strooien of spuiten. Daarom is het belangrijk om aan de hand van data te kunnen zien hoe je veld erbij ligt. Het Green-GO weerstation is specifiek gericht op toepassingen van grasvelden en golfbanen. Hij is draagbaar en d.m.v. een zonnepaneel zelfvoorzienend op het gebied van stroom. Een simkaart zorgt voor de gegevensoverdracht. Het station wordt geleverd met een eigen cloud gebaseerd softwaresysteem, waarbij gegevens kunnen worden uitgelezen, maar ook werkzaamheden worden toegevoegd, zoals bemesting- en onderhoudswerkzaamheden.

Green-Go productfoto

Milati Grass Machines biedt dit nieuwe product, wat uniek is binnen Europa, aan. Daarom geven we er wat meer informatie over.

Het Green-GO weerstation verzamelt en verzendt automatisch diverse parameters zoals lucht, bodem, licht, wind en neerslag. Hij meet de parameters elke minuut en stuurt deze gegevens door naar de cloud. De Green-GO is uitgerust met een geolocalizer, waarbij ook een antidiefstal systeem in het softwaresysteem is ingebouwd.

Green-GO weerstationGreen-GO weerstation grasmetingen

Behoefte aan meer details? Neem dit dan vooral even door:

Green-GO-Tech-Sheet-ENG