Milati Grass Machines heeft recentelijk weer een Intelligent One, de befaamde robotbelijner, mogen leveren. Dit keer aan Krinkels BVBA, in België.

Milati Grass Machines bracht in 2017 als eerste de volledig GPS gestuurde belijningsrobot, genaamd ‘Intelligent One’ naar de Benelux. De Intelligent One werkt op drie verschillende GPS-satellietsystemen, andere robots werken op een combinatie van GPS en GSM. De Intelligent One is hierdoor nauwkeuriger bij bijvoorbeeld overmarkering.

In mei 2019 heeft Milati Grass Machines de Intelligent One mogen leveren bij Krinkels BVBA. Daarmee is Krinkels de eerste Belgische aannemer die werkt met de volledig GPS gestuurde belijningsrobot. Dieter Lannoo van Krinkels BVBA vertelde dat hij onder andere voor dit apparaat gekozen heeft om zijn nauwkeurige positionering en vanwege het bedieningsgemak. 

Krinkels BVBA heeft meer dan 250 voetbalvelden in onderhoud en kan met de Intelligent One de nieuwste innovatie bieden om de velden op GPS uit te zetten en over te belijnen. We hebben de Intelligent One meteen uitgeprobeerd met direct een mooi resultaat. Krinkels is er blij mee!

Bekijk hieronder de video van het eerste werk van de Intelligent One bij Krinkels BVBA: