Presentator Jochem van Gelder heeft een heel bijzondere hobby, namelijk het maaien van gras! Shownieuws regelde daarom dat hij de grasmat van ‘zijn’ N.E.C Nijmegen mocht maaien en dat leverde natuurlijk een leuke video op. Bekijk het vrolijke fragment via Gids.TV.

De genoemde hobby van Jochem sluit uiteraard naadloos aan op de activiteiten van Milati Grass Machines, dus wij wilden wel even zien hoe het grasmaaien hem is afgegaan. Hij noemde de Allett die gebruikt wordt bij N.E.C. de Rolls-Royce onder de maaimachines. Daar geven wij als kenners hem natuurlijk helemaal gelijk in!

Benieuwd naar de mogelijkheden die Milati biedt wat betreft grasmachines van Alett? Kijk dan eens op deze pagina. Daar vindt u alle Allett kooimaaiers voor professioneel gebruik die Milati Grass Machines in het assortiment heeft. Wij bieden kooimaaiers voor voetbalstadions zoals FC Twente, FC Dordrecht en SC Heerenveen aan. Maar ook hoveniers en aannemers zijn bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld de Keukenhof maakt ook gebruik van een Allett kooimaaier die wij verkopen.