Na 17 maanden kon er weer zakelijk gevlogen worden voor een aftersales voor Foley Company en de eindbestemming was de Italian Open! 

Het Italiaans Open is een internationaal golftoernooi. Het bestaat sinds 1925 en behoort bij de Europese PGA Tour sinds 1973. Voor de dames-professional is er ook een Italiaans Open.

Het toernooi is niet gespeeld tijdens de oorlog en van 1961-1970. Daarna is het weer gestart en heeft de Europese Tour het al gauw op haar agenda gezet. Het is altijd een relatief klein toernooi gebleven. In 2002, 2004 en 2007 werd het toernooi wegens regen ingekort tot 54 holes. De 60ste editie, in 2003, bestond uit vier rondes.

Tijdens dit toernooi van 2021 speelde er vijf Nederlanders op de golfbaan van de Chervò Golf Club in San Vigilio di Pozzolengo in Brescia. Joost Luiten, Wil Besseling, Daan Huizing, Darius van Driel en Lars van Meijel en de Amerikaanse Nederlander Johannes Veerman. Besseling is met een 59e plaats nog steeds de hoogst genoteerde Nederlander in de algemene ranking van de Europese Tour. 

“I like to say thank you to Lara Arias , Alejandro Reyes and to the whole Marco Simone Golf & Country Club greenkeeper staff and volunteers for the last couple off weeks at the Italian Open.” – Arjen Spek, owner Milati