Onderstaand artikel en een mooie advertentie voor The Intelligent One zijn geplaatst in het magazine VoetbalJournaal Alblasserwaard, editie mei 2019. Wij gingen in ons artikel op de club-vrijwilliger en hoe ook hij baat kan hebben bij dit prachtige apparaat.

Milati Grass Machines uit Papendrecht presenteert met trots de grootste revolutie in lijnmarkering. De Intelligent One lijnmarkeringsrobot van Intelligent Marking is ’s werelds eerste autonome lijnmarkerings robot die zelfstandig via navigatiesystemen efficiënt en kostenbesparend uw veld belijnt.

Of het nu voetbal, rugby, hockey, baseball, softbal of atletiek belijning is, de Intelligent One bespaart u veel tijd en is daarbij enorm nauwkeurig. Door gebruik te maken van een navigatiesysteem op basis van verschillende satellieten en via radiofrequentie kan de Intelligent One tot een zeer nauwkeurige positionering komen met een nauwkeurigheid van +/- 1-2 cm.
Eén van de uitdagingen voor de club-vrijwilliger zit hem in het besturen en voorzien van gegevens aan de belijningsrobot. Met de bijgeleverde Samsung Galaxy Active tablet met Intelligent One App voor besturing en duidelijke instructie vooraf kan een voetbalveld in 30 minuten belijnt worden. Lijnmarkering is op deze manier de toekomst.

De Intelligent One lijnmarkeringsrobot is aan te schaffen op basis van koop of lease of eventueel te huur. Echter niet alle lokale clubs of verenigingen zullen door de financiële investering het budget hebben en voor deze manier van belijnen kunnen of mogen kiezen. Milati Grass Machines biedt deze clubs of verenigingen echter de mogelijkheid om na de zomer- of winterstop de velden uit te zetten tegen een redelijk tarief zodat ze de rest van het jaar kunnen worden bijgehouden met handmachines. Of wij kunnen ingehuurd worden voor een twee-wekelijkse of wekelijkse belijning in contractafspraak. Voorkom dat tijdens de wedstrijd de lijn opnieuw gezet moet worden:

Ook de handmachines, zoals de Fleet Kombi 3 Classic en natuurlijk alle belijningsverven van Fleet Line-markers UK zijn bij Milati Grass Machines te verkrijgen.

Bekijk hier hoe het artikel en onze advertentie eruit zagen in het magazine: