Het toonaangevende robotmarkeringsbedrijf Intelligent One heeft zijn naam veranderd in de Amerikaanse merknaam Turf Tank. Tot nu toe opereerde het bedrijf overal buiten de Verenigde Staten onder Intelligent Marking of de Intelligent One. De beslissing is genomen om het bedrijf als één geheel samen te brengen en deze fusie zal ook de naam van de GPS-lijnmarkering, die nu bekend zal worden als de Turf Tank One, hernoemen.

Dit was een van de vele positieve ontwikkelingen bij het Deense bedrijf, samen met de benoeming van de nieuwe CEO Olav Jørgensen en COO Morten Kaalund. Het bedrijf kondigt ook met plezier de lancering aan van de nieuwste software-update die veelgevraagde functies biedt en zowel de bruikbaarheid als de betrouwbaarheid verbetert. Dit begint met het updateproces zelf, dat nu rechtstreeks vanaf de tablet kan worden gedaan. Wanneer een nieuw bijgewerkte tablet verbinding maakt met een robot met een oudere softwareversie, wordt de robot bijgewerkt met een druk op de knop.

Milati Grass Machines

De Intelligent One is de afgelopen periode vooral ook veel in het nieuws geweest omdat het niet alleen voor het belijnen van sportvelden is gebruikt. De Intelligent One is ook ingezet voor het belijnen van social distance cirkels in parken , bij festivals en voor het belijnen van campings voor het plaatsen van de caravan en tent in de juiste vakken.