We hebben twee fonkelnieuwe Mercedesbussen voor de deur staan. Een mini en een maxi. De nieuwe Mercedessen leveren op motorisch gebied natuurlijk topprestaties en over rijcomfort en luxe absoluut niets te klagen. Toch is voor ons het allerbelangrijkste dat beide wagens aan de nieuwe milieu-eisen voldoen. 

Goed advies en mooi aanbod
Jaap de Haan, accountmanager bij Hogenbirk Bedrijfswagens uit Dordrecht, heeft ons uitstekend geadviseerd over welke wagens voor ons geschikt zijn. We hebben daarom uiteindelijk gekozen voor de Mercedes Citan 111 KA XL en de Mercedes Sprinter 316 GB L2. Beide met diverse extra opties om de wagens perfect voor Milati uit te voeren. Vanwege het 25-jarig jubileum van Hogenbirk kregen we ook nog eens een mooie jubileumprijs aangeboden.

De groene kant van de wagens
Het werd tijd om onze huidige bus te vervangen. En dan is het goed om daar bewust over na te denken. Grootte, milieu-eisen, inrichting … Niet gek natuurlijk dat wij als groenbedrijf ook heel kritisch zijn op de “groene” kant van een nieuwe wagen. Daarom hebben we naast de nieuwe Sprinter ook voor de Citan gekozen. Het is niet altijd nodig om met zo’n grote bus materialen af te leveren of naar een demonstratie te gaan. Zo sparen we brandstof en milieu. Dat vinden wij overigens niet alleen belangrijk voor onszelf. We mogen exclusief leverancier in Nederland en de Benelux zijn voor verschillende toonaangevende merken, zoals de Intelligent One. Ook in dat opzicht is het dan wenselijk om representatief én duurzaam de weg op te gaan voor deze merken.

We zijn blij met onze fonkelnieuwe wagens. 

Het nieuwe wagenpark van Milati bestaat nu uit ‘groene’ Mercedessen