Wij komen regelmatig in het nieuws met ons assortiment voor professionals. Wij leveren niet alleen professionele machines, maar verzorgen ook de installatie, het onderhoud en zijn altijd te bereiken voor vragen, tips en trucs.

De vele professionals die met gras werken hebben ook echt passie voor gras. Het gras moet er heel het jaar perfect bij staan, alleen dan zijn ze tevreden.

Voor de machines voor professionals gebruik verwijzen wij je graag naar onze webshop. Daar bieden we allereerst diverse Allett Kooimaaiers aan. Deze accu- en benzine aangedreven kooimaaiers worden onder meer door veel field managers gebruikt in voetbalstadions, maar ook door aannemers en hoveniers.

Daarnaast bieden we in de Milati webshop ook cirkelmaaiers aan.  Ook zitten er diverse GPS gestuurde robotbelijnersonkruidverwijderaars en robotmaaiers in het assortiment. Daarnaast biedt Milati ook alle Fleet producten aan, denk hierbij aan diverse belijningsverven en kalkwagens.

Verder biedt Milati alle producten van Foley Company aan, zoals slijpbanken en andere Greenkeeper Tools. Ten slotte kunt u ook bij Milati terecht als u opzoek bent naar een Mobiel weerstation en True Surface producten.

Grasmachines voor particulieren

Wat veel mensen niet weten is dat wij ook een particulier assortiment hebben waarvan wij exclusief importeur zijn in de Benelux.  Vooral onze Allett Kooimaaiers zijn erg in trek voor de particulier die groot liefhebber is van een mooie grasmat.

Naast de Allett Kooimaaiers die zowel elektrisch, accu en benzine aangedreven zijn. heeft Milati het volgende Cobra tuingereedschap in ons assortiment: bladblazers, bosmaaiers, cirkelmaaiers, duw kooimaaiers, heggenscharen, houtklovers, houtversnipperaars, kettingzagen, strooiwagen, transportkarren en verticuteer machines.

Regelmatig krijgen wij ook vragen over de machines, veelal over het onderhoud. De mooiste foto’s worden er dan mee gestuurd. Zo ook van Tom, hij heeft zelfs een instagram pagina gemaakt van zijn grasveld. Volgtip! @tomdlawn

Dat noemen wij passie voor gras!

Milati passie voor gras @tomdlawn instagram gras lawnstripes groen