Milati is het verkooppunt van Foley Company producten voor England, Europa, Rusland en het Midden-Oosten. Aannemers De Enk Groen en Golf en H.G.M maken gebruik van de kooi slijpmachines en ondermes slijpmachines. Daarnaast maken ook golfbanen zoals Golfbaan Bernardus en Golfbaan Best gebruik van deze slijpmachines. Ten slotte gebruiken bedrijven zoals Tomingroep en Gemeente Heerhugowaard de cirkelmaaier slijpmachine.

Golfbanen De Kroonprins en Willnis hebben er bewust gekozen om zelf te gaan slijpen om kwaliteit op de golfbaan op een hoger level te brengen. Om die reden hebben wij de Foley slijpbanken afgeleverd en in werking gesteld.

De Kroonprins

Deze prachtige golfbaan is gelegen in Vianen (regio Utrecht). Met de potentie om uit te groeien tot één van de topbanen van Nederland! Op de kruising A2 en A27, dus zeer goed bereikbaar. Officieel gekwalificeerd als polder linksbaan en liggend in de prachtige natuur van de Bolgarije. Deze holes en greens zijn zeer uitdagend aangelegd.

In 2012 hebben Ton en Anneke Kool grond in Vianen aangekocht, waarop inmiddels Golfbaan De Kroonprins is verrezen. De (schoon)zonen van Ton en Anneke hebben veel werk voor de aanleg van de golfbaan en het clubhuis verricht. In Vianen heeft de schoondochter van Ton en Anneke, Gerda Kool-Straathof hier de leiding. Voor de exploitatie van beide banen wordt regelmatig overlegd. We zijn een echt familiebedrijf.

Bron: https://golfbaandekroonprins.nl/

Willnis

De prachtige 18 holes wedstrijdbaan of de par-3 baan is gelegen in de polder van het Groene Hart. De baan is ontworpen door Gerard Jol en heeft een zeer uitdagend karakter.

Lang geleden waren Gert en Gerritje Kool eigenaar van een stuk grond in de polder van Wilnis. In de jaren 90 verpachtten zij de grond waarop rond die tijd een deel van de golfbaan Golfpark Wilnis is aangelegd. In 1999 hebben Anneke en Ton Kool de grond van hun ouders gekocht en hebben zij de exploitatie van de voormalige pachter overgenomen.

In de loop der jaren hebben Ton en Anneke de golfbaan en het clubhuis aanzienlijk uitgebreid en vernieuwd. Er is een par-3 baan aangelegd en de baan is van 9 naar 18 holes gegaan. Per 1 januari 2016 zijn dochters Alice en Susan Kool eigenaar geworden van de golfbaan en verzorgen zij de exploitatie, samen met de nodige trouwe medewerkers, waaronder diverse familieleden.

Bron: https://golfparkwilnis.nl/