Het slijpen volgens fabriek specificaties betekend dat de snijcilinder rond- cilindrisch- en achter geslepen wordt. Foley Company uit USA is DE fabrikant waarbij je dit alles in 1 slijpbank kunt uitvoeren. 

De afgelopen maanden heeft Milati Grass Machines bij diverse klanten Foley slijpbanken geleverd:

– Megens Oirschot, het adres in Noord-Brabant dat zich al meer dan 100 jaar richt op de verkoop, reparatie en service van Tuin- Park en Golfbaan machines. Recentelijk geleden heeft Megens Oirschot geïnvesteerd in Foley Accu-Pro slijpbanken. Het is voor Megens Oirschot belangrijk om de klant de optie te bieden om de  maaiunits  te onderhouden volgens fabriek specificaties. 

– Damme Golf & Country Club is een golfclub met 27 holes gelegen in Damme Belgie. Damme Golf heeft een eigen onderhoudsdienst en volgens Marc Vandevijvere is een set slijpbanken wat wij miste in onze werkplaats. Met de geïnvesteerde Foley Accu Pro kooi en ondermessen slijpbank kan Damme Golf de mix van Toro en Jacobsen maaiunits  onderhouden volgens de daarbij horen specificaties.

– Golfsocieteit de Lage Vuursche is sinds 2000 een van de beste18-holes golfbanen van Nederland met een ongekend hoog kwaliteits- en serviceniveau. Ger & Rien Hardeman investeerde een aantal jaar geleden al in een Foley Accu-Sharp kooi slijpbank. Recentelijk staat naast deze Accu-Sharp ook een Foley accu-Pro ondermessen slijpbank, waarbij Lage Vuursche een mix van Toro en Jacobsen maaiunits geheel volgens fabriek specificaties kan onderhouden om het hoge kwaliteit niveau te waarborgen.

Indien u ook interesse of vragen heeft over een Foley slijpbank dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.