FC Utrecht bestaat 50 jaar. Videoland volgt de club van binnenuit en laat de hoogte- en dieptepunten zien. Met unieke beelden vanuit de kleedkamer en vanaf het trainingscomplex krijg je een blik achter de schermen in dit jubileumseizoen. Een bijzondere inkijk in de club en haar ambities.

Wij hebben zomaar een figurantenrol te pakken met onze Turf Tank One.

Milati is officieel importeur voor Nederland en België van dit unieke product. Hierdoor kunnen wij diverse aankoop opties aanbieden voor deze gps bestuurde belijningsmachine.

Naast de diverse profclubs, zoals FC Utrecht, werken wij ook voor veel gemeentes in Nederland die verantwoordelijk zijn voor de belijning van sportvelden. De Turf Tank One zetten wij ook in op campings om de verhuurde plekken te markeren of bij festivals om de parkeerplekken in het weiland te markeren. 

No Guts no Glory

De deuren van FC Utrecht gaan open. Unieke beelden vanuit de kleedkamer en vanaf het trainingscomplex geven je een inkijkje in het afgelopen roerige jaar. Ook volgen we de spelers, staf, medewerkers, de directie en eigenaar Frans van Seumeren. De zesdelige docureeks FC Utrecht: No Guts No Glory is nu te zien bij Videoland.