Arjen Spek van het Papendrechtse Milati neemt op 21 april 2022 tijdens een klantevent officieel Dican Sport over. Dick Andeweg van dit bedrijf in sport- en belijningsmaterialen draagt dan symbolisch de wedstrijdbal over.

Arjen is erg enthousiast over Dican Sport: “Dican Sport is een prachtig bedrijf en een logische aanvulling op onze business. Het bedrijf levert een breed assortiment sportartikelen aan amateurclubs. Van ballen en scheidsrechterfluitjes tot dug-outs en sportveldbelijning. Naast een scala aan machines voor onderhoud aan sportvelden kunnen wij onze klanten veelzijdige producten aanbieden.” De overname van het sportbedrijf past volledig in het denken van Arjen. Dit is namelijk een heel ander bedrijf dan Milati. Daarom vind die ook een mooie kans die die niet aan zich voorbij wil laten gaan.

Eigen naam en identiteit
Ook al gaat de ruim 70-jarige Dick Andeweg met een welverdiend pensioen en komt het bedrijf in handen van Arjen, Dican Sport BV blijft doorgaan onder de huidige naam. Het sportbedrijf heeft onlangs een nieuwe huisstijl ondergaan en is website inclusief webshop volledig vernieuwd. Door de overname breidt het assortiment bovendien uit met de belijningsrobots, Turf Tank One. De robots helpen de amateurvereniging hun velden continu speelklaar te houden met de juiste belijning.

Goede bekende
Dican Sport is breed bekend in de Hoekse Waard, Goeree Overflakkee, Zeeland en Rotterdam. Inmiddels heeft het nieuwe verkoopteam al een tour langs de verschillende verenigingen in dat gebied gemaakt om zich voor te stellen. Arjen: “Het was mooi dit samen met Dick en de anderen van het nieuwe team te doen. Je voelt de betrokkenheid over en weer. Onze focus ligt dit jaar nog het huidige werkgebied, maar pionieren staat wel op het verlanglijstje.”

Ga voor meer informatie over Dican Sport naar de website van Dican Sport.