Milati Grass Machines heeft laatst bij De Ridder Soesterberg, als eerste in Nederland, het laatste model van de Foley Accu-Pro 672 geleverd en ook met de nieuwe Foley kleurstelling.

De Ridder Soesterberg - ondermessenslijpbank Foley Accu-Pro 672

Rene Ossedrijver en zijn team bij De Ridder Soesterberg slijpen hun kooien al jaren met een Foley Accu-Pro 632 kooislijpbank. Recentelijk heeft de Ridder een Foley Accu-Pro 672 ondermessenslijpbank geleverd gekregen. De Ridder is de eerste in Nederland die het laatste model van de Foley Accu-Pro 672 geleverd krijg en ook met de nieuwe Foley kleurstelling.

Het treintje van De Ridder
René Ossendrijver, werkplaatschef bij De Ridder, laat weten dat zij bedrijf in de winterperiode ongeveer 350 maaiunits slijpt. Dit wordt gedaan door een zogenoemd treintje van 3 monteurs die de maaiunits reviseren, opbouwen en afstellen. ‘Wij hebben in 2014 gekozen voor de Foley Accu-Pro 632 Touch kooi slijpbank’, vertelt hij. ‘Grote voordeel is dat deze machine eenvoudig in te stellen is. We hebben de uitvoering met touchscreen. Hierdoor is het makkelijk een programma te kiezen dat door ons is ingevoerd volgens fabrieksspecificatie. De machine werkt netjes geautomatiseerd, het ingestelde programma is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk en door het uitklokken blijft de snijcilinder netjes cilindrisch voor een langere levensduur.’

De Foley Accu-Pro 632 Touch draait bij De Ridder dag in dag uit, soms wel 9 uur per dag. Ossendrijver. ‘Het is in het maaiseizoen ook snel en eenvoudig een set maaiunits te slijpen die door schade of zand beschadigd zijn. Daarom wordt ons ondermesbank vervangen door een Foley Accu-Pro 672 ondermessen slijpbank. Hierdoor kunnen we ook de ondermessen volgens fabrieksspecificatie slijpen en neemt de kwaliteit van het slijpwerk toe. Verder neemt ook de standtijd van de maaiunit toe en krijg je een langere maaikwaliteit.’

 

Over Milati Grass Machines
Milati Grass Machines BV is hét adres in Europa voor verkoop, inkoop, service van Tuin & Park machines en golfbaan equipement. Ze zijn de officiële importeur van Allett (voorheen ATCO) en Allett professionele kooimaaiers , Cobra Garden Equipment, Fleet linemarkers, True Surface , Turf Pride collectors, Foley Company, Intelligent marking en Greengosystem.

Wilt u weten wat Milati voor u kan betekenen?

Laat uw gegevens achter, dan drinken we een bakje koffie!