Onze maandelijkse nieuwsbrief ‘Passie voor gras’ ging de afgelopen maand weer in op verschillende actualiteiten. Zo wordt er, naar aanleiding van de pesticidenverbod in grasbeheer, een machine geïntroduceerd waar volgens ons toch iedereen van moet dromen. De Violette kan namelijk onkruiden automatisch herkennen én bestrijden. Ook delen we tips met u over sportveldbelijning met de Fleet Super C. Verder leest u over Jochem de Gelder die meeloopt met de grasmeester van ‘zijn’ N.E.C., waar hij een Allett maaier uittest. Maar ook de grasmeester van FC Dordrecht komt aan bod, in de vorm van een interview in het AD.

Milati op het doek?
Twee onderdelen in de nieuwsbrief gaan over film. We halen namelijk een maaier tevoorschijn die ook in Downton Abbey een rol speelt… En – hier zijn we best een beetje trots op – we zijn óók aan het werk geweest op een wel heel bijzondere locatie: de set voor een Nederlandse film die nog uit moet komen! Onze belijningsmachines en -kennis kwamen daar goed van pas. En wat was het er mooi…

Daarnaast wordt de Nationale Sportvakbeurs van 16 september aangekondigd met uiteraard een overzicht van de maatregelen die genomen worden omtrent Covid-19, zodat u daar veilig naartoe kunt. Bestel uw gratis kaarten via de link in onze nieuwsbrief van augustus!