Vakbeurs Sportaccommodaties is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied. Bent u als (semi-)professional of vrijwilliger betrokken bij aan ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en/of beheer van sportaccommodaties? Registreer je voor gratis bezoek via de website!

Lees hieronder dan de redenen waarom dit evenement in uw agenda moet staan.

Facebookbanner - Intelligent One -Save the Date - Sportvakbeurs Houten MILATI

100% focus op sportaccommodaties

Meer dan 180 exposanten
De beursvloer is volledig uitverkocht! Dat betekent een ongekend aanbod aan producten en diensten voor zowel binnen- als buitensportaccommodaties. Of het nu gaat om het duurzaam (ver)bouwen van uw accommodatie, het aanscherpen van uw beheer, óf het upgraden van uw toestellen, ondergronden en apparatuur: alle relevante aanbieders verzamelen zich in hier.

Vier podia met inspirerende lezingen
Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige kennissessies over uiteenlopende thema’s en vraagstukken. Zo leert u in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen. Het programma wordt samengesteld met de kennispartners van de beurs, waaronder NOC*NSF, verschillende sportbonden, BSNC en Kenniscentrum Sport.

Laagdrempelig netwerken
Op de beursvloer komen meer dan 1.600 van uw vakgenoten samen. Ook u hoort thuis in dit netwerk. Tijdens de beurs bent u overal welkom voor een goed gesprek, en schudt u de hand met mensen die via mail of telefoon lastig bereikbaar zijn. Daardoor is de vakbeurs hét netwerkmoment van het jaar.

Side-events

Het Green Tie Event
U bent welkom bij de feestelijke afsluiter van de beurs: het Green Tie Event. Tijdens dit exclusieve netwerkmoment vinden twee toonaangevende prijsuitreikingen plaats: Fieldmanager of the Year en Innovatieprijs Sportaccommodaties 2019. Bovendien is er uitgebreide gelegenheid om met de winnaars en vakgenoten in gesprek te gaan onder het genot van muziek, een hapje en een drankje.

De Led-Proeverij
Ben u geïnteresseerd in led-verlichting voor sportaccommodaties? En wilt u het eigenlijk ook wel eens ‘live’ bij een vereniging zien? Kom dan naar de unieke Led-Proeverij van Sportverlichting.com. De Led-Proeverij vindt plaats bij Houtense tennis- en padelvereniging L.T.V. De Doordraaiers, op loopafstand van de beursvloer.

De Groenspiratie Tour
Tijdens de beurs organiseert Stichting Groenkeur de Groenspiratie Tour. Deze tour start om zowel 11:00 als 13:00, en voert u langs exposanten die u in een korte pitch bijpraten over laatste ontwikkelingen of bijzonderheden in het groen binnen sportaccommodaties.

Kosteloos en zorgeloos

Registreer voor gratis bezoek
Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer, lezingen én side-events is gratis. Er wordt de hele dag kosteloos koffie, thee en fris geserveerd. Expo Houten is bovendien zowel met de auto als met het openbaar vervoer erg makkelijk bereikbaar. Registreren gaat eenvoudig via ons registratieformulier.

Misschien zien we u daar!