Op woensdag 9 november 2022 vindt alweer de 11e editie van de Nationale Sport Vakbeurs plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Ook dit jaar zijn we er weer bij. Bestel nu de gratis toegangskaarten en bezoek onze stand 131. Maak kennis met onze innovatieve robots voor onderhoud en belijning van uw sportveld. Tijdens de beurs vertellen we alle ins en outs over onze machines en de huur of aanschaf daarvan.

De Milati stand op de Nationale Sport Vakbeurs
We zullen onze nieuwste innovaties op het gebied van milieuvriendelijke onkruidverwijdering, geautomatiseerde sportveldbelijning en grasmaaiers presenteren. Zo vindt u bij ons:

  • de belijningsmachine Turf Tank One,
  • robotmaaiers van Ambrogio,
  • de energiezuinige en GPS gestuurde RoviMo werktuigdrager
  • en natuurlijk onze prijswinnaar van de Innovatieprijs Vakbeurs Sport 2022, de autonome GPS-gestuurde onkruidverwijderaar Violette. De Violette voorziet in de behoefte aan autonome en mechanische onkruidbestrijding op sportvelden. Volgens de jury sloot de Violette daarmee perfect aan op het thema duurzaamheid. 

Dit zijn de robots die Milati toont op de Vakbeurs Sport 2022

De Nationale Sport Vakbeurs
Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs 2022 komen sportambtenaren, clubbestuurders, exploitanten van sportaccommodaties samen met dienstverleners en leveranciers uit de sportwereld. Ook voor de (niet-zakelijke) sportliefhebber is er genoeg te beleven.
Ook dit jaar zal er veel aandacht worden besteed aan actuele thema’s voor zowel buiten- als binnensportaccommodaties, o.a. met een speciaal programma voor het aanbestedingstraject van de toekomst.

Meer informatie over de vakbeurs vindt u hier.

Bezoek onze stand
Bent u benieuwd naar onze robots voor onderhoud van uw sportveld? Blokkeert u 9 november 2022 dan alvast in uw agenda en kom een kijkje nemen bij onze stand op de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem.

U vindt ons onder Milati Grass Machines, standnummer 131.

Klik hier voor een digitale plattegrond van de Nationale Sport Vakbeurs 2022.

Praktische informatie
9 november 2022 | 10:00 – 17:00 uur
Evenementenhal Gorinchem
Bedrijfsterrein Gorinchem Oost II
Franklinweg 2
4207 HZ  Gorinchem

https://nationalesportvakbeurs.nl