Bij Milati zijn we gek op innovatieve machines en producten. Niet voor niets waren wij de eersten met een accu kooimaaier. En vandaag komen we opnieuw met een nieuw product: de eerste accu zweefmaaier voor professioneel gebruik! 

De Cobra Airmow 51 80 Volt is een volledige luchtkussenmaaier of zweefmaaier die uitgevoerd is met 2x 40 volt accu’s en snelladers.  De Cobra AirMow 5180V zweeft op een luchtkussen en wordt aangedreven door dubbele 40V-batterijen die een indrukwekkend snijvermogen van 80V leveren.

De maaier is lichtgewicht en zeer manoeuvreerbaar. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid op moeilijk te bereikbare plaatsen te maaien, zoals op hellingen van 45°.  Met de meegeleverde wielenset is deze draadloze AirMow echt een indrukwekkende machine.

De maaier heeft een bijzonder sterk ABS injectie gegoten voorgevormd maaidek met sterke ophangpunten voor de duw/trek beugel. De ergonomische hendels bieden de gebruiker een comfortabel gebruik. Er is eigenlijk nog veel meer over deze mooie maaier te vertellen, alle specificaties lees je hier!

De Cobra AirMow 5180V is vanaf nu te bestellen met een aantrekkelijke introductiekorting, en binnenkort tevens uit voorraad leverbaar. Wij staan uiteraard bekend om ons diverse aanbod voor professionals maar natuurlijk hebben wij ook een particuliere lijn. Alle items voor particulieren zijn tevens via onze webshop te verkrijgen!